310101 Arad, Str. Cozia, nr. 3 RO

+4 0743 993 322

info@citymed.ro

Icon schimbare limba

Suntem aici să te ajutăm!

Număr programări: +4 0743 993 322

Sănătatea ta este cea mai importantă

Sănătatea este esențială pentru fericirea și bunăstarea umană, ea contribuie la prosperitate și o continuă vivacitate. Pentru un ciclu de viață sănătos, avem nevoie de o dietă sănătoasă și echilibrată, de obiceiuri bune de igienă și mai ales de vizite medicale timpurii și constante.
Sănătatea reprezintă acea stare de bunăstare fizică, mentală, socială și spirituală, care constă în binele corpului fiecăruia dintre noi, urmând sfaturi zilnice și măsuri preventive pentru a reduce posibilitatea bolilor.
Probleme de sănătate, chiar și minore, pot umbri multe din aspectele vieții noastre. Micile dureri, letargia, indigestia, toate acestea afectează stresul, de aceea putem afirma cu toată convingerea că sănătatea este cea mai importantă pentru fiecare!

Îngrijirea de care ai nevoie!

La CityMED te așteaptă o echipă de medici profesioniști dedicați care vin în întâmpinarea pacienților, oferindu-le servicii de calitate într-o atmosferă prietenoasă și un ambient plăcut. Preocupați de sănătatea ta fizică și psihică, îți stăm la dispoziție pentru a ne asigura ca sănătatea ta este pe primul loc și este mereu tratată corespunzător.

Îți stăm la dispoziție cu aparatură modernă

Suntem o echipă mereu aici pentru tine

Păstrează-te sănătos cu ajutorul nostru

Ai nevoie de un consult de specialitate?

Accesul la îngrijire nu a fost niciodată mai ușor odată cu inaugurarea centrului medical CityMED, unde ne angajăm să te ajutăm să trăiești din nou bine prin intermediul următoarelor noastre departamente:

Obstetrică – Ginecologie • Urologie • Chirurgie generală • Andrologie

Proctologie • Oncologie • Nutriție • Medicină internă

Echipa noastră