310101 Arad, Str. Cozia, nr. 3 RO

+4 0743 993 322

info@citymed.ro

Icon schimbare limba

+4 0743 993 322

Cum operăm?

Număr programări:

Cunoaștem chirurgia ca fiind o lungă ședere la spital, o incizie mare și dureroasă, rezultând o cicatrice considerabilă și săptămâni de odihnă și recuperare. Astăzi, datorită progreselor în tehnologie și pregătirii specializate, medicii de la CityMED pot efectua o mare varietate de intervenții chirurgicale folosind tehnici minim invazive. Aceste intervenții chirurgicale sunt adesea mai puțin riscante pentru pacienți și au ca rezultat mai puțină durere și cicatrici. Cel mai important, oamenii pot reveni la rutina de zi cu zi în câteva zile.

Procedurile minim invazive sunt identice cu omologii lor. La CityMED, medicii consideră întotdeauna abordarea minim invazivă. Această filozofie ne diferențiază de alte centre de sănătate și poate spital, abordând cea mai bună îngrijire posibilă pentru tine și cei dragi.

Intervenții chirurgicale

Deoarece inciziile necesită doar o cusătură sau două pentru a se închide și există mai puține tăieri de piele, țesut și mușchi, recuperările sunt mult mai rapide și există un risc mai mic de complicații sau infecții. Procedurile minim invazive sunt foarte practice astăzi, fiind tăieturi mult mai mici și cu instrumente mult mai mici. Pacienții obțin același rezultat final cu mult mai puține efecte secundare și complicații.


Noi am dedicat un întreg departament doar chirurgiei generale, unde medicii cu pregătire avansată se concentrează asupra procedurilor minim invazive. Crearea unui întreg departament, spre deosebire de a oferi doar câteva proceduri pacienților, este un semn al angajamentului centrului față de chirurgia generală.

Sănătatea este pe primul loc

  • * În ce constă chirurgia generală?
  • * Ce este chirurgia minim invazivă?
  • * Care sunt beneficiile chirurgiei minim invazive?

Servicii chirurgie

Medici specialiști chirurgie